LUNCHMENY

DAGENS RÄTT 99: 

Måndag  Lövstekt med pommes och bernaisesås.
  

Tisdag:  Raggmukar med stekfläsk och lingonsylt, inlagd gurkar.


Onsdag   Helstekt kycklingfile med klyft potatis och tzatziki.

  

Tordag  Panerad spättafile med koktpotatis och remouladsås.


 

Fredag  Gyrostallrik med råfriterad potatis och tzatziki.

 

ASIATISKA RÄTTER 99:-

1.  Fläskfile med blandade grönsaker.
2   Biff med blandade grönsaker.
3.  Kycklingfile med panangcurry och grönsaker.
4.  Kycklingfile med blandade grönsaker.
5.  Friterad kyckling med sötsursås.
6.  Stekt nudlar med kycklingfile och grönsaker.
7.  Stekt nudlar med biff och grönsaker.
8.  Wokad grönsaker med ris.

VIETNAMESIK 99:-

Stekt marinerad kyckling eller biff med risnudlar, vårrullar och sallad, vietnamesisk sås.