LUNCHMENY

DAGENS RÄTT 95: 

Måndag Panerad nötfärsbiffar med koktpotatis och gräddsås, lingonsylt, inlagd gurkar.
  

Tisdag:  Stekt fläsk med koktpotatis och löksås, lingonsylt, inlagd gurkar.

Onsdag  Panerad kycklingschnitzel med stekpotatis och bernaisesås.

  

Tordag   Rödspättafile med koktpotatis och remouladsås.


 

Fredag   Gyrostallrik med råfriterad potatis och tzatziki.

 

ASIATISKA RÄTTER 95:-

1.  Fläskfile med blandade grönsaker.
2   Biff med blandade grönsaker.
3.  Kycklingfile med panangcurry och grönsaker.
4.  Kycklingfile med blandade grönsaker.
5.  Friterad kyckling med sötsursås.
6.  Stekt nudlar med kycklingfile och grönsaker.
7.  Stekt nudlar med biff och grönsaker.
8.  Wokad grönsaker med ris.

VIETNAMESIK 95:-

Stekt marinerad kyckling eller biff med risnudlar, vårrullar och sallad, vietnamesisk sås.