LUNCHMENY

DAGENS RÄTT 99: 

Måndag  
  

Tisdag:  Raggmukar med stekfläsk med lingonsylt, inlagd gurkar.


Onsdag  Grekisk kycklingfile med råfriterad potatis och tzatziki.

  

Tordag   Panerad rödspättafile med koktpotatis och remouladsås.


 

Fredag   Fläskfile med pommes och bernaisesås.

 

ASIATISKA RÄTTER 99:-

1.  Fläskfile med blandade grönsaker.
2   Biff med blandade grönsaker.
3.  Kycklingfile med panangcurry och grönsaker.
4.  Kycklingfile med blandade grönsaker.
5.  Friterad kyckling med sötsursås.
6.  Stekt nudlar med kycklingfile och grönsaker.
7.  Stekt nudlar med biff och grönsaker.
8.  Wokad grönsaker med ris.

VIETNAMESIK 99:-

Stekt marinerad kyckling eller biff med risnudlar, vårrullar och sallad, vietnamesisk sås.