LUNCHMENY

DAGENS RÄTT 95:- 

Måndag: Grekisk biffar med stekt potatis och tzatziki.
  

Tisdag: Stekt fläsk med kokt potatis och löksås, lingonsylt, inlagd gurkar.

Onsdag: Helstekt kycklingfile med råfriterad potatis och tzatziki.

  

Torsdag: Rödspättafile med koktpotatis och remouladsås.

 

Fredag: Panerad fläskschnitzel med stekpotatis och bernaisesås.

 

ASIATISKA RÄTTER 95:-

1.  Fläskfile med blandade grönsaker.
2   Biff med blandade grönsaker.
3.  Kycklingfile med panangcurry och grönsaker.
4.  Kycklingfile med blandade grönsaker.
5.  Friterad kyckling med sötsursås.
6.  Stekt nudlar med kycklingfile och grönsaker.
7.  Stekt nudlar med biff och grönsaker.
8.  Wokad grönsaker med ris.

VIETNAMESIK 95:-

Stekt marinerad kycklingfile eller fläsk med risnudlar, vårrullar och sallad, vietnamesisk sås.